Samenwerken? In ons vind je een betrouwbare partner.

Mijn Designkraan belichaamt technologie, duurzaamheid en betrouwbaarheid in haar producten. Onze kranen en accessoires zijn toonaangevend in elk facet. Het is deze standaard die we ook trachten te bewerkstelligen in de partners waar we mee samenwerken.

Wanneer je onze producten aanbeveelt, verdeelt of installeert, dan garandeer je je klant meteen de hoogste kwaliteit in afwerking en mechaniek.

Deze toon voeren we ook naar jou als partner. We streven na om snelle levertijden en flexibele oplossingen te bieden. Voor iedere klant. Bovendien bieden we jou als partner de volledige vrijheid om onze kranen al dan niet zelf te installeren, tentoon te stellen in een showroom en/of rechtstreeks te verdelen.

We werken samen met:

  • Architecten
  • Interieurdesigners
  • Sanitairwinkels
  • Keukenwinkels
  • Loodgieters
  • Bouwbedrijven

Onze belofte.

Aanpasbaar assortiment

We voorzien een erg ruim assortiment, aanpasbaar in verschillende afwerking, zodat je klanten steeds die ene kraan vinden die perfect bij hun stijl past.

Kwaliteitsvolle kranen

Onze kranen situeren zich qua design en mechaniek in de high-end markt. Met 5 jaar garantie en tientallen jaren ervaring bieden we een zeer kwaliteitsvol product aan.

Uitstekende na-service

Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar voor informatie. Onze accountmanagers bezorgen u graag onze brochures, prijslijsten en samenwerkingsvoorwaarden.

Stipte leveringstijden

Als exclusieve verdeler zijn we in staat om stipte leveringstermijnen te hanteren. Wanneer er installaties zijn bij uw klanten, kan u dan ook perfect op ons rekenen.

Kies uit verschillende afwerkingen.

Onze kranen kunnen op verscheidene manieren worden afgewerkt. Zo vind je altijd die ene kraan die perfect bij jouw keuken past.

Chroom

RVS

Mat wit

Mat zwart

Rosé goud

Geborsteld goud

Zwart Nikkel

Heb je een vraag? Contacteer ons.

Mijn Designkraan